virkat: klas klättermus


nu är han klar. klas klättermus! dock är han ögonlös för tillfället, men nyfödda möss öppnar väll inte ögonen på en gång? :P

Kommentarer
Postat av: Viktoria - ♥ s t j e r n f a l l ♥

Vad fin han blev :)

Postat av: Therese

Du har talang Ida!

2009-07-08 @ 19:15:17
URL: http://sprutnebel.blogg.se/
Postat av: Anna

Vilken fin mus! Vad duktig du är :)



Jag misstänker att det är tänder men å andra sidan har jag trott länge att det snart ska komma en tand. Han har dreglat floder sen han var 1,5 månad och han har länge haft små bucklor överallt av tänder som ligger så nära, så nära så nu har man ju börjat tro att första tanden inte kommer spricka igenom förrän efter 1-årsdagen, haha. Dock kan man ju hoppas på att gnället beror på en tand som är framme i morgon eller helst nu så att gnället är borta sen:)

2009-07-08 @ 23:03:34
URL: http://ambi.blogg.se/
Postat av: Pauline

Du är så himla duktig! Jag vill också kunna virka, det ser så lätt ut... och fantastiskt fint!



Lär mig lär mig lär mig! tar det lång tid? är det svårt?

2009-07-14 @ 14:39:09
URL: http://sofiapauline.blogg.se/
Postat av: P A U L I N E

Vad duktig du är!



Jag har provat att sticka lite, men nu när jag fyllde år fick jag en bok med olika vikrningsmönster som jag tänkte ge mig på. Verkar vara så himla kul! Till skillnad mot stickning så kan man variera virkningen så himla mycket och jag vill erkligen lära mig :)



Har idag varit och inhandlat nålar och garn, så ikväll blir det virkningspremiär. Kom att tänka på din blogg, vet att du kommenterat i min någon gång, så jag letade upp och för att samla lite inspiration. Himla duktig du är! Är det svårt? mitt värsta "mission" blir att ha tålamod att göra klart sakerna, men för dig verkar det ju gå ganska fort!



Ha det fint, kram!

2010-04-26 @ 15:44:19
URL: http://sofiapauline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback